Αρχική Πολιτική Βέττας: “Δικαιωθήκαμε όλοι όσοι είχαμε στόχο τη διαγραφή των χρεών”

Βέττας: “Δικαιωθήκαμε όλοι όσοι είχαμε στόχο τη διαγραφή των χρεών”

Ανάσα για την κοινωνία και τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις αποτελεί η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών. Η Ομοσπονδία Επαγγελμαβιοτεχνών Φθιώτιδας , η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδος και ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ευχαριστούν τον Δημήτρη Βέττα για τη ρύθμιση

Δείτε την απάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα στο δημόσιο «ευχαριστώ» του Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) για τη διαγραφή χρεών:

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο για τη χθεσινή αναφορά του – κατά την τοποθέτησή του στα μεσημβρινά γεγονότα του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- στο όνομά μου και στις ενέργειές μου προκειμένου να επιτευχθεί ο επανυπολογισμός των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, γεγονός που συνεπάγεται και τη διαγραφή μεγάλου μέρους ασφαλιστικών χρεών και αφορά σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας. Η χθεσινή ημέρα αποτελεί το εφαλτήριο για την ασφαλιστική, κοινωνική, αλλά και ηθική αποκατάσταση του Έλληνα πολίτη που δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά την τελευταία δεκαετία, που επιχείρησε, αλλά εντέλει δεν ανταποκρίθηκε στα βάρη των απαιτούμενων εισφορών στα ταμεία.

Ο κ. Μίχαλος αποτελεί άλλωστε στύλο του βιομηχανικού και εμπορικού κλάδου, λόγω της πολύχρονης και ουσιαστικής δράσης του για την επίτευξη των επιδιώξεων του Έλληνα επαγγελματία και η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους ΟΤΑ α’ βαθμού, τις Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, την Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις, στοιχειοθετεί τη δικαίωση όλων όσων είχαμε ως στόχο τη διαγραφή μεγάλου μέρους των ασφαλιστικών οφειλών.»

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση των Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας και της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδος :

«Ανάσα για την κοινωνία και τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις αποτελεί η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών.

Σ΄ ότι αφορά τις ρυθμίσεις και τον επανυπολογισμό  των ασφαλιστικών εισφορών, δεν μπορούμε παρά  να εκφράσουμε  την ικανοποίησή μας  και την προσδοκία ότι οι ρυθμίσεις αυτές θα μπορέσουν να απεγκλωβίσουν  χιλιάδες συναδέλφους μας που βρέθηκαν σε αδυναμία εξυπηρέτησης των υποχρεώσεών τους, λόγω της βαθιάς  και παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Στην προσπάθεια αυτή μεγάλη η συμβολή του Τριτοβάθμιου  Συνδικαλιστικού μας Οργάνου και του συμπατριώτη μας Βουλευτή κ. Δημ. Βέττα, που πραγματικά πρωτοστάτησαν μέχρι και την ψήφιση του νομοσχεδίου, που απαλύνει χιλιάδες συναδέλφους Επαγγελματίες – Βιοτέχνες – Εμπόρους, βοηθάει την κοινωνία μας να ανακάμψει και τον ασφαλιστικό μας φορέα να αποκτήσει ρευστότητα.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.