Αρχική Viral Viral: Είναι 11 ετών και φοιτά σε πανεπιστήμιο με υποτροφία

Viral: Είναι 11 ετών και φοιτά σε πανεπιστήμιο με υποτροφία

Ένας 11χρονος έγινε ο μικρότερος φοιτητής ιστορικού αμερικανικού Πανεπιστημίου, όπου έγινε μάλιστα δεκτός με υποτροφία. Εκτός από ιδιοφυία, ο μικρός φοιτητής διαθέτει και υψηλή αίσθηση του χιούμορ.

Ένας 11χρονος έγινε ο μικρότερος φοιτητής που μπήκε σε Πανεπιστήμιο και μάλιστα με υποτροφία. Ο Ελάιζα Πρίσλεϊ φοιτά στο ιστορικό αφροαμερικανικό Πανεπιστήμιο Σάουθερν της Λουιζιάνα. Ξεκίνησε τις σπουδές του στη φυσική.

Οι συμφοιτητές του αν και μεγαλύτεροι εντυπωσιάστηκαν με την παρουσία του στα πρώτα μαθήματα. Εκτός από ιδιοφυία ο μικρός φοιτητής διαθέτει και υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Ο 11χρονος χρειάζεται όμως, παρά τις ιδιαίτερες ικανότητές του, καθοδήγηση από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου.

Ο Ελάιζα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση εντός και εκτός Πανεπιστημίου. Ωστόσο, δεν αρκείται στα μαθήματα του Πανεπιστημίου. Διαθέτει ήδη ραδιοφωνική εκπομπή και σχεδιάζει να προτείνει νέα προγράμματα και οργανισμούς στην πανεπιστημιακή του κοινότητα.

Δείτε το βίντεο εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.