Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Viral βίντεο: Φιλόζωος… διαρρήκτης παίζει με σκύλο προτού ληστέψει τον ιδιοκτήτη του

Η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο μοιράστηκε ένα βίντεο με ένα περίεργο περιστατικό, στο οποίο ένας διαρρήκτης σταματά για να χαϊδέψει στοργικά έναν σκύλο γκόλντεν ριτρίβερ, πριν κλέψει το ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 1.300 δολαρίων του ιδιοκτήτη του.
Στο βίντεο ο άνδρας φαίνεται να μπαίνει σε ένα γκαράζ πριν επιχειρήσει να απομακρύνει κρυφά το ακριβό ποδήλατο – αλλά πριν προλάβει, τον σταματά ο φιλικός σκύλος.

Ο απατεώνας φαινόταν να γυρίζει το ποδήλατο πίσω στο γκαράζ, να το βάζει στη βάση του και να αρχίζει να τρίβει την κοιλιά του σκύλου λέγοντάς του: «Είσαι ο πιο κουλ σκύλος όλων των εποχών!»

Το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο δεν πτόησε τον απατεώνα, ο οποίος επέστρεψε γρήγορα στις…δουλειές του και έφυγε με το ποδήλατο.

Ο υπολοχαγός Brian Brecht της Αστυνομίας του Σαν Ντιέγκο το περιέγραψε ως μια «μοναδική κατάσταση».

Ο υπολοχαγός Brian Brecht της Αστυνομίας του Σαν Ντιέγκο το περιέγραψε ως μια «μοναδική κατάσταση».

«Ο τύπος μπαίνει στο γκαράζ, αρπάζει το ποδήλατο και αρχίζει να βγαίνει έξω. Είναι περίπου ενάμιση μέτρο έξω από την πόρτα του γκαράζ, και ένα σκυλί βγαίνει έξω απ’ το το γκαράζ, και ακολουθεί τον τύπο», είπε στο NBC 7 .

«Επιστρέφει αμέσως, παρκάρει το ποδήλατο και αρχίζει να παίζει με τον σκύλο».

Διαρρήκτης σε σκύλο: «Ο μπαμπάς σου δεν πρέπει να αφήνει το γκαράζ ανοιχτό»

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 22.40 της 15ης Ιουλίου στην Diamond Street 7, στην περιοχή Pacific Beach του Σαν Ντιέγκο.

Ο διαρρήκτης φορούσε γαλανόλευκο καπέλο, γκρι πουκάμισο, μπλε σορτς και πορτοκαλί αθλητικά παπούτσια. Εκείνη την ώρα κρατούσε ένα μαύρο και μπλε σακίδιο.

Ο εγκληματίας αναφέρθηκε επίσης στην κλοπή, λέγοντας στον σκύλο: «Πού είναι ο μπαμπάς σου; Ο μπαμπάς σου δεν πρέπει να αφήνει την πόρτα του γκαράζ ανοιχτή».

«Έχεις πάρα πολλά πράγματα πώς έχεις τόσα πράγματα στο σπίτι σου; Γιατί τα έχεις όλα αυτά; Φίλε, μπορεί να είσαι ο πιο κουλ σκύλος όλων των εποχών».

Έπειτα έβγαλε το ποδήλατο, πριν ανέβει στη σέλα. Αφού σταμάτησε να παρακολουθήσει για περίπου δέκα δευτερόλεπτα, ο σκύλος έτρεξε, ακολουθώντας τον διαρρήκτη και έφυγε από το οπτικό πεδίο της κάμερας.

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ