Αρχική Πολιτική Βίβιαν Αργύρη: Είναι η ώρα να δούμε την ουσία. Να ξεχωρίσουμε την...

Βίβιαν Αργύρη: Είναι η ώρα να δούμε την ουσία. Να ξεχωρίσουμε την υπευθυνότητα από τα λόγια τα μεγάλα…

Γράφει η Βίβιαν Αργύρη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαμιέων και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρόταση Ευθύνης» του Νίκου Σταυρογιάννη:

Είμαστε λίγες μέρες πριν αποφασίσουμε για το μέλλον του τόπου μας…Γι’ αυτό χρειάζεται καθαρό μυαλό και δύναμη ψυχής για να πάρουμε την καλύτερη απόφαση, όχι για μας αλλά για τα παιδιά μας και το μέλλον του Δήμου μας…
Είναι εύκολο να μένεις στην εικόνα, στις αγκαλιές και τα φιλιά ή στα χτυπήματα στην πλάτη. Αλλά πόσο ακόμη;
Τώρα είναι η ώρα να δούμε την ουσία… Να καταλάβουμε την αλήθεια, να επιλέξουμε την ειλικρίνεια και την εντιμότητα… Να ξεχωρίσουμε την υπευθυνότητα από τα λόγια τα μεγάλα…
Είναι η ώρα να δούμε ποιος έκανε έργο με πράξεις, ποιος δούλεψε σκληρά, ποιος νοιάστηκε πραγματικά να αλλάξει την πορεία του Δήμου…
Γιατί το αποτέλεσμα έρχεται μόνο μέσα από θυσίες, μόνο μέσα από μεθοδικότητα και πολλή πολλή δουλειά.
Κι αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της πρότασης ευθύνης του Νίκου Σταυρογιάννη.
Της παράταξης που εσείς στηρίξατε και της δώσατε τη δύναμη να διοικήσει με καθαρότητα, με εντιμότητα, με διαφάνεια, με στρατηγική και με όραμα η Λαμία να γίνει ευρωπαϊκή πόλη και ο Δήμος μας σύγχρονος και αποτελεσματικός.
Σας κοιτάμε λοιπόν στα μάτια και σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε ξανά για να υλοποιήσουμε το σημαντικό έργο που ξεκινήσαμε.
Σας κοιτάω κι εγώ στα μάτια και σας ζητάω να μου δώσετε ξανά τη δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω για τον τόπο μου που τόσο αγαπώ.
Να δουλεύω για σας και να είμαι η φωνή σας, η σκέψη σας και η καρδιά σας…
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε και σας ζητάω να συνεχίσουμε μαζί να προσφέρουμε…

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Μιλήσαμε με την Αντιδήμαρχο Βίβιαν Αργύρη για τα 4 χρόνια που πέρασαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναντήσαμε την Αντιδήμαρχο πρόνοιας, παιδείας και πολιτισμού Βίβιαν Αργύρη  για μια «ανάκριση» για τα 4 χρόνια διοίκησής της!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.