Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Βόλος: Στη φυλακή 42χρονος για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης

Στη φυλακή των Γρεβενών μεταφέρθηκε- καθώς με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκισή του – γνωστός επαγγελματίας του Βόλου που κατηγορήθηκε για ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση εις βάρος 14χρονης η οποία έκανε παρέα με τον γιο του.

“Εκανα λάθος, ήμουν ερωτευμένος, είχαμε αρραβωνιαστεί. Τώρα δεν εχουμε καμία σχέση” δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ στον Ανακριτή και την Εισαγγελέα ο 42χρονος, που συνοδευόταν από το δικηγόρο του.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία τα περασμένα Χριστούγεννα, ο 42χρονος εκμεταλλεύτηκε την επαφή του σχεδόν συνομίληκου γιου του με το κορίτσι. Ο διαζευγμένος 42χρονος ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με την ανήλικη.

Η οικογένεια της 14χρονης βίωνε ένα δράμα, με τη σχέση να διαρκεί από τον Νοέμβριο του 2021 εως τον Φεβρουάριο του 2022.

Οταν η οικογένεια διαπίστωσε τι συμβαίνει, απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Η μικρή υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και δήλωσε στους γιατρους και την αστυνομία πως οι επαφές με τον 42χρονο είχαν τη συναίνεσή της.

Η οικογένεια άλλαξε σπίτι, προκειμένου να απομακρύνει την ανήλικη από τον επαγγελματία.

«Ελεγε στο παιδί να πηγαίνουν βόλτες στην παραλία, την έπαιρνε αγκαλιά. Της αγόρασε ακόμη και βέρες», ειπε ο παππούς της 14χρονης, ο οποίος κατηγορεί τον επαγγελματία πως έχει καταστρέψει σωματικά και ψυχολογικά την εγγονή του.

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ