Αρχική Τοπικά Ξεχάστε την Πλ. Ελευθερίας από Μάιο όλοι… ΚΕΥΠ!

Ξεχάστε την Πλ. Ελευθερίας από Μάιο όλοι… ΚΕΥΠ!

Νέες αλλαγές που περιμέναμε χρόνια ολόκληρα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και μάλιστα πολύ σύντομα στην  πόλη της Λαμίας.

Με διαδικασίες εξπρές θα μπορούσε να πει κανείς πραγματοποιείται η αξιοποίηση του παλαιού κτηρίου της ΜΕΡΥΠ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο στρατόπεδο του ΚΕΥΠ επί της λεωφόρου Καλυβίων.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Στερεάς, Κώστας Μπακογιάννης, όλες οι υπηρεσίες της νομαρχίας συγκεντρώνονται και μετακομίζουν στο κτήριο που μέχρι το 2013 φιλοξενούσε την ΜΕΡΥΠ.

Η κίνηση αυτή συνάδει απόλυτα με τη πάγια στρατηγική του περιφερειάρχη για αξιοποίηση κάθε διαθέσιμης παροχής και περικοπές περιττών εξόδων.  Το κτήριο της ΜΕΡΥΠ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κρατικά ακίνητα της περιοχής και κατά κοινή ομολογία είναι πραγματικά απαράδεκτο το γεγονός πως διάφορες κρατικές υπηρεσίες σπαταλούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για στέγαση σε ιδιώτες, όταν υπάρχουν τέτοια κρατικά κτήρια.

Σήμερα, οι διάφορες υπηρεσίες και τα γραφεία της περιφέρειας είναι “διασκορπισμένα” σε διάφορα κτήρια μέσα στην πόλη της Λαμίας κάτι που επιβαρύνει οικονομικά, αλλά και ταλαιπωρεί τόσο του πολίτες της Στερεάς όσο και τις ίδιες τις υπηρεσίες.

Η μετακόμιση πρόκειται να ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου, ενώ υπολογίζεται να ολοκληρωθεί άμεσα χωρίς την ελάχιστη χρονοτριβή.

ΜΕΡΥΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.