Αρχική Αθλητικά “Ζητείται Ελπίς” για τον Έσπερο Λαμίας

“Ζητείται Ελπίς” για τον Έσπερο Λαμίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Esperoslamias bc fan club

 

Απόγνωση…Ζητείται Ελπίς…ΚΑΟ Χαλκιδικής – ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (79-74).

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ …
Το παιχνίδι στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, έληξε με σκορ (79-74).
Τα δεκάλεπτα :(16-15),(38-34),(65-49),τελικό (79-74).

Για άγνωστους σε μας τους φιλάθλους λόγους, η ομάδα με αποκλειστική ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας και όλων των αθλητών, δεν ενεφανίσθη ως όφειλε στον αγωνιστικό χώρο.

Αποτέλεσμα, να ζητείται ελπίς σε μία απεγνωσμένη πλέον κατάσταση.
Οι συνθέσεις:
ΚΑΟ Χαλκιδικής: (Παναγιωτόπουλος) – Σερέτης, Σμυρλής 2, Φιλοξενίδης Κ,21(3,Τύπος, Βραστημηνός 1, Φιλοξενίδης Ι.12(1, Χαρταβέλλας 6, Λάσκαρης, Ζαχάρης 9(1, Γεωργίου 6,
Βλαγκογιάς 22(1.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ:(Σοφογιάννης-Τσουκαλαδέλης)-Γκόντγουιν 5(1, Μούτσα 14, Στογιάνοβιτς 09, Ρουμελιώτης 23(4, Παπανικολάου 2, Τσιμίδης 8, Δαχρετζής 5(1, Ματζούκας 3(1 , Φυκας 5(1, Γκιρίτσης, Σερινάϊ, Λαμπάς.

Οι απόψεις που πάντα εκφράζουμε εδράζονται σε εξηγήσιμα γεγονότα. Όταν υπεισέρχονται γεγονότα στην σφαίρα της φαντασίας, αδυνατούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Η ομάδα του Έσπερου Λαμίας, μετά την 15-12-2019 και την σπουδαία νίκη επί του πολύ σοβαρού αγωνιστικά, διοικητικά και ιστορικά σύλλογοι ΧΑΝ Θεσσαλονίκης έχει πάψει για άγνωστους σε μας λόγους, να μάχεται οργανωμένα εντός αγωνιστικού χώρου…

Εμείς ως ακολοθούντες ανιδιοτελείς φίλαθλοι, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με την παρουσία μας, όποια υγιή εικόνα παρουσιαστεί εντός αγωνιστικού χώρου από τούδε και στο εξής, και επιφυλασσόμεθα για μετά την λήξη του αγωνιστικού μαραθωνίου στις 17 Μαΐου 2020 για τον απολογισμό των συμπερασμάτων μας.

…ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.